Waarom koos ik voor 4voo en men3 voor de ultieme verzorging van de mannenhuid?

Dat mannen en vrouwen verschillen weet iedereen. De verschillen zitten hem niet alleen in onze kleding, interesses, lichaamsbouw, karakter,… maar ook in onze huid. Daarom is een verzorging op maat van de mannenhuid nodig voor een optimaal resultaat.

Toen ik Katleen van Cosmentis op een netwerk event tegen kwam en ze me vertelde over 4voo en Men3 was ik geïntrigeerd. Haar achtergrond als apotheekster, het feit dat ze een louter “mannen merk” met Belgische origine op de markt bracht en bovendien de ingrediënten natuurlijk zijn en niet getest is op dieren vond ik geweldig.

Daardoor nam ik mijn vriend mee naar een erkend salon voor een 4voo verzorging en lieten we ervoor en erna een huidanalyse doen. De resultaten waren verbluffend!! Bovendien vond hij het een super ervaring en voelde zijn huid geweldig aan. Hierdoor nam hij meteen een cleanser en dagcrème mee voor thuis die hij dagelijks gebruikte alsook een scrub dat hij 1 keer per week gebruikte. Hij gooide zelfs zijn andere producten weg. En dit allemaal zonder mijn input…

Persoonlijk vind ik zijn huid er aantrekkelijker en gezonder uit zien. En de geuren van zowel de 4voo als men3 producten vind ik zaaaaaaaaaalig ruiken. Dat sommige mensen het beschrijven als aantrekkelijk verbaast mij totaal niet.

De producten zijn van hoge kwaliteit, ruiken fenomenaal en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Dus ben je een beenhouwer, bouwvakker, advocaat, verkoper, schrijnwerker, arts,… en vind je het belangrijk om er verzorgd uit te zien? Dan zijn de producten van 4voo en/of men3 een “must have “ voor in jou badkamer naast je tandenborstel en tandpasta.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips & tricks binnen de mannen cosmetica?
Schrijf je dan zeker in voor de mailinglijst.