Het beste van twee werelden: schoonheid en natuur of anders verwoord… De schoonheid van de natuur op je huid! Schoonheid en natuur zijn voor mij onlosmakelijk met mekaar verbonden. Dit zijn doorheen mijn leven grote passies gaan vormen. Doorheen mijn zoektocht om deze passies te kunnen gaan omzetten naar een schoonheidsinstituut ben ik opzoek gegaan. Ik wist al van jongsaf dat ik schoonheid op een heel andere manier bekeek dan de meesten. Voor mij staat schoonheid dat iedereen zich goed mag voelen op zijn eigen mooie manier. Iedereen is zo uniek en dat gene is juist zo belangrijk om die schoonheid te kunnen gaan benadrukken. Iedereen heeft zijn unieke DNA.

Be your own kind  of beautiful

Deze zin geeft exact weer van wat ik bedoel. Dit wil ik dan ook naar de mensen die bij mij over de vloer komen mee geven. Ieder persoon heeft dan ook zijn unieke aanpak en behandeling nodig. Met de nodige aandacht luister ik naar het verhaal van wat er zich speelt om zo een juiste analyse te kunnen vormen.

Tina Verloes

De kracht van weldaad van de natuur op onze huid lijken we soms te vergeten.


We zijn zo druk in het leven dat we gewoonweg niet om ons heen kijken van wat de natuur te bieden heeft. Ik ben altijd overtuigd geweest dat de natuur een krachtige werking heeft op de huid. Daarom was het voor mij dan ook zo belangrijk om de juiste producten te vinden voor Feguro. Dit was een moeizame zoektocht. Het zoeken naar producten die overeenkomen met mijn visie was niet zo eenvoudig.

Ik heb daar in alle eerlijkheid lang over gedaan. De mensen die ik help moeten dan ook resultaat boeken. De juiste balans van groenten, fruit en planten moeten dan ook de balans vormen voor mijn producten. Na lang zoeken heb ik het merk gevonden: Ella Baché. Info op home

De rode draad in mijn leven is dat ik graag mensen verwen of hoe ik het liever verwoord: ik wil mensen kunnen pamperen. Verwennen, een goed gevoel geven, meer zelfvertrouwen , een momentje voor jezelf, tot jezelf komen, innerlijke rust creëren, je mooi voelen en dat ook uitstralen. Waar het voor mij om te doen is, is dat mensen huiswaarts keren met een lach op hun gezicht. Dat geeft mij zoveel voldoening! Daar draait het om!

23_paardje
fullsizeoutput_4ac