Feguro

Schoonheidssalon Feguro is gelegen in de rustige omgeving van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Hier kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor aller handen medisch-esthetische behandelingen. Heb je probleem voeten en wil je een medische pedicure? Heeft je huid nood aan een professionele gelaatsverzorging aangepast aan de noden en behoeften van uw huid? Wil je even ontsnappen aan de drukte en wat “me-time” inlassen? Opzoek naar professionele advies? Of wil je iemand een leuk cadeau geven? Dan zit je bij schoonheidssalon Feguro te Onze-Lieve-Vrouw-Waver aan het juiste adres! Je wordt ontvangen ...

WIJ ZORGEN VOOR UW GEZONDHEID EN WELZIJN

UW HUID, ONZE EXPERTISE

HET BESTE VAN 2 WERELDEN

Het beste van 2 werelden in Feguro: Schoonheid & Natuur. Dit zijn steevast 2 belangrijke aspecten dieje hoort van Tina Verloes. Tina is de bezielster van Feguro. Haar grote droom is om mensen te verwennen. Al van jonge leeftijd kwam ze in contact met de wereld van de schoonheidsinstituten maar kon geen genoegen nemen met de visie van de ‘klassieke schoonheidsinstituten’. Zij wilde meer, een stapje verder gaan. Echt op zoek gaan naar de puurheid van het genieten.

Feguro-White
ella-bache

Ella Baché laat je huid opnieuw stralen!

Bij het opstarten van mijn schoonheidssalon vond ik het belangrijk te werken met producten waar ik volledig achter sta.
De zoektocht naar hét juiste cosmetica merk was er echter een van lange duur.
Ik ben er namelijk altijd van overtuigd geweest dat innerlijke en uiterlijke schoonheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bovendien zocht ik een merk dat vertrouwen inboezemde, kwalitatief hoog scoorde en aangenaam is in gebruik.
Deze kwaliteiten vond ik terug bij...